Sök mellan ca 4,000 Kliniker och 40,000 Hälso- och Skönhetsprodukter

Läs noga igenom produktens bipacksedel och på fass.se innan du börjar ta läkemedel.
Bäst i testBäst i test NYHET - KLOCKJÄVEL OF SWEDEN (Stålarmband & Boett i silver) - 33mmFashion;Jewellery;70Bästa pris på NYHET - KLOCKJÄVEL OF SWEDEN (Stålarmband & Boett i silver) - 33mmCategory ID 70FärgFashionGoogle product categoryGroup ID 166GTINMaterialRabatt på NYHET - KLOCKJÄVEL OF SWEDEN (Stålarmband & Boett i silver) - 33mmStorlek

NYHET – KLOCKJÄVEL OF SWEDEN (Stålarmband & Boett i silver) – 33mm, Fashion, 1495.0 kr

NYHET – KLOCKJÄVEL OF SWEDEN (Stålarmband & Boett i silver) – 33mm

Beskrivning

Modern elegans! Stilren och snygg klocka för alla tillfällen. Tar plats utan att ta över och fungerar perfekt både till vardags och fest. En smäcker klocka som klär både män och kvinnor. Armband och boett i silverfärgat stål med nattsvart urtavla. Boett i 33 mm storlek. Kön Unisex Urverk CITIZEN Material Rostfritt Stål Klockarmband Rostfritt Stål – 16mm Krona Lock-down Crown Diameter 33mm Tjocklek på boett 7.8mm Vattentålig 3 ATM Användningsområde Office / Casual NYHET – KLOCKJÄVEL OF SWEDEN (Stålarmband & Boett i silver) – 33mm
Produkt
Kategori Fashion; Fashion;Jewellery;70
Butik KlockJävel of Sweden
Pris 1495.0 SEK
Varumärke KLOCKJÄVEL OF SWEDEN
Modell
EAN
Artikelnummer
Frakt kr
Lager in stock
Färg
Storlek
SKU
Tillverkare
GTIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

AdBlock upptäckt!

Hej, Om du använder OmniHälsa ofta är detta meddelande till dig. Inaktivera AdBlock (reklamblockerare) på OmniHälsa.