Sök mellan ca 4,000 Kliniker och 40,000 Hälso- och Skönhetsprodukter

Läs noga igenom produktens bipacksedel och på fass.se innan du börjar ta läkemedel.
Bäst i testBäst i test KLOCKJÄVEL OF SWEDEN (Stålarmband & Boett i Silver) - 41mmFashion;Jewellery;70Bästa pris på KLOCKJÄVEL OF SWEDEN (Stålarmband & Boett i Silver) - 41mmCategory ID 70FärgFashionGoogle product categoryGroup ID 166GTINMaterialRabatt på KLOCKJÄVEL OF SWEDEN (Stålarmband & Boett i Silver) - 41mmStorlek

KLOCKJÄVEL OF SWEDEN (Stålarmband & Boett i Silver) – 41mm, Fashion, 1495.0 kr

KLOCKJÄVEL OF SWEDEN (Stålarmband & Boett i Silver) – 41mm

Beskrivning

Stilren in i minsta detalj!En stilig klocka med vintage-känsla i modern tappning. Med silvrigt armband och nattsvart urtavla blir klockan den smakfulla pricken över i:et – oavsett outfit, oavsett tid på dygnet.Boett i 41 mm storlek. Armbandet är i standardlängd och helt ställbart. Kön Unisex Urverk CITIZEN Material Rostfritt Stål Klockarmband Rostfritt Stål – 20mm Krona Collision-Avoidance Lock-down Crown Diameter 41mm Tjocklek på boett 8mm Vattentålig 3 ATM Tillfälle Office / Casual   KLOCKJÄVEL OF SWEDEN (Stålarmband & Boett i Silver) – 41mm
Produkt
Kategori Fashion; Fashion;Jewellery;70
Butik KlockJävel of Sweden
Pris 1495.0 SEK
Varumärke Klockjävel Of Sweden
Modell
EAN
Artikelnummer
Frakt kr
Lager in stock
Färg
Storlek
SKU
Tillverkare
GTIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

AdBlock upptäckt!

Hej, Om du använder OmniHälsa ofta är detta meddelande till dig. Inaktivera AdBlock (reklamblockerare) på OmniHälsa.